Svar

Anonym Om: Kommentarer?
jag tycker inte för att vara taskigt att det var bättre innan den 3 personen slutade innan ni tog någon paus det var mer kännslor och allt då......
 
Yes, vi tycker också det. Det var mest hon som drev på oss och tjatade om känslor och det var väl det som gjorde novellen bra.. Men nu är det som det är, hon har slutat och vi har inte så många alternativ. Vi funderar på att lägga ner hela novellen, tycker du att det är bättre?
 
Hajj :))

How to love you - Del 36

  •                                                    Zinnias perspektiv
    - Jag drar nu Zinnia, deppa inte upp dig för mycket nu! ropar Ayline från hallen
  • - Ska försöka, kan inte lova något! Hejdå, ropar jag tillbaka och jag hör dörren slå igen.

  

Det har bara gått någon vecka sen Justin åkte men jag känner ändå stark saknad efter honom. Kan det verkligen fortsätta såhär? Ett förhållande där man är borta mer från varandra än ses? Att hela tiden sakna honom börjar bli lite tröttsamt, och när jag ändå är med honom vet jag hela tiden längst bak i huvudet att det inte kommer dröja så lång tid innan han ska åka igen och saknaden kommer tillbaka. Samtidigt vill jag inte släppa taget om Justin, han är kanske den mest underbara människan jag har träffat. Det är inte någon man bara släpper. Nej, hur var det nu. Inte tänka för mycket, det blir man bara trött av. 

 

Jag slår på TV:n, ingen mindre än Justin dyker upp i rutan. Det är någon intervju om en skiva som han ska göra med Selena Gomez. Justin babblar på om skivan och när den släpps, jag lyssnar halvt på honom. Plötsligt dyker Selena upp och börjar prata också. Jag ser på Selena, hennes mörka hår matchar perfekt till hennes ögon och hennes drag är också helt perfekta. Hon är väldigt söt faktiskt, konstigt att Justin inte gillar henne. Eller gör han det? Nej Zinnia, sluta! Varför skulle Justin gilla Selena Gomez som bara är kändis, supersnygg, snäll och rolig? Nej, nej, Zinnia, Justin gillar mig. Annars skulle han inte vara tillsammans med mig, försöker jag intala mig själv. Jag kollar tillbaka på TV:n igen, Justin och Selena är i studion och spelar in en låt. Deras blickar möts och dom ler innan musiken slutar spela och låten avbryts. ” Bra jobbat, Justin” säger Selena. ” Du med, Selena!” svarar Justin. Dom går iväg mot dörrarna och Justin lägger armen runt Selenas axlar. Vänta, va? Det kan inte vara sant? Först i tidningen igår och nu på TV:n idag. Är det något som Justin inte har berättat för mig? Det finns bara ett sätt att ta reda på det!

 

 

Jag letar fram Justins nummer i mina kontakter och ringer. Han svarar efter 3 signaler.

- Heej Zinnia! säger Justin glatt i telefonen.

- Hej Justin! Hur är det?

- Det är bara bra, vi håller på att spela in skivan. Det går skitbra!

- Grymt! Är Selena snäll då?

- Ja, hon är jättesnäll, och sjukt duktig på att sjunga!

- Vad bra, mumlar jag.

”Justiiiin, kommer du snart eller?” hör jag Selena ropa i bakgrunden.

- Plikten kallar! säger Justin och skrattar.

- Ska ni spela in eller? frågar jag.

- Nej, jag och Selena är bara ute på stan lite.

”Justiiiin?” säger Selena igen

- Okej måste gå nu, puss!

- Puss, mumlar jag och lägger på luren.

 

Vad är detta nu då? Var det sant det som skrevs i tidningen? Dejtar Justin och Selena bakom min rygg?

----------------------------------------------------------

Weird kapitel, orkar inte bild.


Kommentarer?

Nästa del kommer inte upp förens vi har fått kommentarer på 35.. Vill ha feedback! Dåligt/bra! Ser ju att det finns läsare ;)
Kram!

Svar på kommentar

Q: Anonym:
kaan ni inte berätta lite mer om er själva?:) det är alltid kul att få veta lite om dom som skriver, typ vad ni heter och var ni bor typ om ni vill asså..hihi, krammissss <3 
Just det, gillar er novell!! <3 
 
A: vi är två tjejer som bor i sveriige, (no shit). Vet inte varför våra gatuadresser skulle påverka eran syn på bloggen. Vi har börjat 8:an vilket betyder BETYYYG. Vill helst inte skriva namn men vi kan säga att vi heter L och den andra heter S xD Som sagt var vi 3 från början men av okänd anledning drog sig den 3 tjejen sig ut och hon var alltid den som pushade oss att skriva så det har varit därför vi har varit sniglar på att uppdatera! Men nu JÄVLAR ska vi skärpa oss!
Tack så mycket!
 
Q: Amanda:
När kommer det mer kapitel??? 
 
A: Jag skrev del 35 igår och med lite tur så kanske nästa kommer någon gång nästa vecka! Om inte jag få dötrist igen och skriver för isåfall får ni kanske en rentav idag eller imorgon! ;)
Kram på dig!
 
Q: Anonym:
 Har ni glömt oss som läser D': nerå men jag älskar denhära novellen o jag vill verkligen läsa mer!       
      KRAMIIIIISSSSSSAAAAAAAR TILL ER!! <3
 
A: åh du! Vi har absolut INTE glömt er!
Vet att vi en stund där var helt offline på bloggen, ber så hemskt mycket om ursäkt för det! :(
Åhh, TACK TACK TACK underbara du!! vi jobbar på så bra vi kan!
Kram!
 
Åh, ni är underbara
 

How to love you - Del 35

Zinnias perspektiv

Justin hade åkt och jag stod kvar. Jag hatade det. Hur en människas närvaro kunde få hela ens värld i rörelse och när personen saknades stod allt stilla och dagarna blev gråa.

Vad för det för något jag levde i egentligen? Varför är det såhär? Varför kan en människas frånvaro sänka hela livslusten? Det måste ändras. Mitt liv är inte slut. Det har bara börjat. Jag måste lära mig att se ljus i dagar då han inte är inkluderad.

 

Jag vaknade av väckarklockan. Det irriterande pipet trängde in genom öronen och fick mig att vakna av ett ryck. Jag kollade på mobilen och såg tre missade sms. Dom kunde jag läsa senare. Jag satte på mig mina myskläder och gick ner till köket. 

 - Godmorgon sömntuta! Det är en fin lördag! Tänkte du sova bort hela? Aylines glada röst fick ett stort leende att forma sig på mina läppar och jag gick fram till kylskåpet och tog fram yoghurt och müsli.

- Om du så gärna vill veta, Ayline så var jag uppe till tolv igår och det har varit en tuff vecka. Hon kollade sorgset på mig med sina stora ögon och gick mot mig och gav mig en varm kram bakifrån.

- Zinnia, han kommer tillbaka. Det är inte så att han tänker lämna dig för alltid. Skulle han aldrig klara. Ta tag i ditt liv nu. By the way, någon Alexander ringde förut. Han ville att du skulle ringa upp, sa Ayline medan hon hällde upp te is in stora ”Mornings never been my thing” kopp. 

- Va? Alexander efternamn? Hjärnan gick i högvarv medan jag försökte komma på vem Alexander var. 

- Kommer inte ihåg..

Jag åt upp min müsli under ett lugnande samtal med Ayline innan hon rusade iväg för att hinna sin buss. Min mobil ringde och jag sprang upp för att precis hinna acceptera samtalet.

- Zinnia! 

- Är det Zinnia jag har kommit till? Låter intressant... Hörde jag en lurig röst säga.

- JUSTIN! Skrek jag ut. 

- Hey baby! Hur är det hemma? Du har inte svarat på mitt sms så jag började bli orolig.

- Åh, det är bra! Själv? Förlåt, sov ganska länge idag. Saknar dig.

- Snälla säg inte så! Jag saknar dig jätte mycket shawty! Vi ses om tre veckor. Du skulle bara veta hur galna fansen är... Jag hörde en kvinnoröst i bakgrunden som lät lite som Patty och Justin harklade sig innan han började prata med mig igen.

- Måste repa. Älskar dig! Vi hörs, eller hur? Sa han försiktigt.


- Absolut. Lycka till, mumlade jag tyst innan jag klickade av samtalet. Varför blev jag så konstig? 

Jag diskade undan min tallrik och satte mig i soffan samtidigt som jag slog på TV:n. 

-” Det sägs nu att tonårs idolen Justin Bieber har varit ute på romantisk dejt med Selena Gomez och dom såg djupt förälskade ut. Vi hoppas att detta leder...” Jag stängde snabbt av teven och sprang upp till mitt rum. Nej, nej, nej. Det var är inte sant. Bara rykten. Bara rykten. 

 Resten av dagen spenderades med att se på gamla barnfilmer med tre stycken Ben&Jerry’s. Varför kändes han ibland så nära men samtidigt så hopplöst långt bort?

------------------------------------

Vet jätte tråkigt.. men bättre än inget :P Kommer nog en 36 inom snar framtid.. En anledning till att den var så dålig nu var för att jag inte kommer ihåg vad som har hänt.. ska läsa igenom och ge er en bättre senare ;)

Mitt guldfisksminne strikes again.. Puss på er!


Skriver

Guess what?
JAG SKRIVER DEL 35!
Fick så otroligt dåligt samvete av att se era otroligt fina kommentarer och att ni inte dissat bloggen helt gör mig SÅÅÅ glad!
Vill bara tacka er grymt mycket!
Jag är en av tjejerna som inte är beliebers.. haha.. vet att vi suger på att uppdatera men skolan har börjat och tar upp äääckligt mycket tid.. Men jag hade tråkigt så varför inte skriva en del till er! ;) Kommer upp om 1 timme maaaybee?
Ni är bäääst!

Gammal bild i brist på annat...

RSS 2.0