SPK

 
Alina
 
Whuuuuut?? Inte Beliebers??????? 
Hur går det till?? Fans??
 
Svar: Nej, vi är inte beliebers... Inte fans heller.. haha,, Men defenetivt inte haters.
Själv har jag inget emot honom. Han gör vissa bra låtar och han är inte ful och verkar vara en skön person men jag är inget fan! Samma med den andra medlemmen :)
Men det har ju gått rätt bra än sålänge i alla fall? :)
Kram

Trubbel i paradiset

Hej kära läsare!
Vi har fått lite problem här nu mellan oss som äger bloggen och vi är lite oense om hur det ska bli och hur delarna ska vara och så. Vi har tyvärr gått från 3 medlemmar till 2.
Vi är jätte ledsna men p.g.a att vi alla har aktiviteter och resor under lovet så kommer vi behöva "speeda" up våran planering lite. Det är så grymt synd men vi vill allt annat än att svika er läsare och ända lösningen är att göra såhär.
 
Uppdateringen kommer försämras, men vi kommer göra så gott som vi kan!
We'll fight for you.
 
Sen så vill vi först säga en "rolig" sak, när vi har typ ca 50 som läser bloggen, hur kan det då vara typ 3 som kommenterar? Haha, ni 47 andra, ni kan påverkaaaa! Vad fult det lät.. 
Sen det underbara: ni som kommenterar era snälla och grymma kommentarer, we love you!
 
Sen det andra jobbiga är att vi två som är kvar, är inte beliebers............ (hur skall detta gå?)
 
Hejåhå bästa läsare.
 
U still love us, riiiiiight? ;)
 
 
 
 
 
 

How to love you - Del 34

 

 

Zinnias perspektiv

Jag sträckte mig efter min telefon som vibrerade. Jag låg fortfarande kvar i sängen, jag orkade bara inte gå upp. Jag såg på displayen att det var Ayline.

- Yes?

- Hur mår du? hörde jag Aylines röst i andra änden av telefonen.

- Ska du inte säga vem det är först? sa jag retsamt.

- Blablabla, ska inte du säga vem det är?

- Haha, okej förlåt då! Kom till saken.

- Kan jag inte bara få ringa till min favoritsyster och fråga hur hon mår denna underbara dag?

- Jag mår superduper.. Jag är trött Ayline, snälla!

- Okej då, jag är snäll idag. Jag skulle bara säga att mamma och pappa är i Skåne, dom kommer hem imorgon kväll tror jag. Jag är hos Phillipe och jag kommer hem sent ikväll eller imorgon, jag har inte bestämt mig än.

- Okaj, var det något mer?

- Nej, inte egentligen.. Bara en sak.

- Vadå?

- Justin är en våning under dig just nu.

- MEN VAFAN AYLINE, SÄG DET LITE TIDIGARE TACK! HEJDÅ. Jag klickade Ayline och drog snabbt på mig mjukisbyxor och ett linne som låg precis bredvid sängen. Jag rusade ner för trappan och kollade mig runt. I en av dom stora bruna fåtöljerna satt Justin och kollade på TV men vände upp blicken mot mig.

- Zinniaaa, heej! sa han och log mot mig.

- Hur länge har du vart här? Varför väckte du mig inte?

- Ett, typ en timme. Två, du är så söt när du sover. Tre, en kram kanske? Jag gick fram till Justin i fåtöljen och gav honom en stor kram.

- Jag har saknat dig Justin, massa.

- Som om jag inte har saknat dig då? Jag satte mig ner i Justin knä och vände mig mot TVn, nyheter.

- Kul program du ser på Justin, sa jag sarkastiskt. Vi borde gå härifrån så att du inte skrattar ihjäl dig.

- Haha, ack ja! Rädda mig Zinnia! sa Justin och fast jag inte såg honom var jag helt hundra på att han flinade på sitt vanliga sätt. Jag stängde av TVn och drog med mig Justin mot dörren. Jag tog snabbt på mig mina flip- flop medan Justin tog på sig sina sneakers som han alltid hade på sig innan vi gick ut genom dörren.

- Vart ska vi? frågade Justin.

- Jag vet inte riktigt, jag tycker vi satsar på att gå hitåt för jag har ingen lust att gå mot stan med dom här kläderna, sa jag och kollade ner på mina mjukisbyxor. Vi gick över en äng och jag fick ett svagt minne av att jag hade varit här förut. När vi var små hade vi alltid sprungit runt och utforskat ställen, jag och Ayline. Minnet blev starkare när jag tänkte på det, vi hade sprungit runt här och lekt. Det måste ha varit väldigt längesedan. Vi hade gått förbi här och sedan..

- Omg, Justin vi måste hit! Jag tog tag i Justins arm och började gå snabbare. Och nu! Precis som jag trodde, den steniga stranden med utsikten.

- Oj, vad fiiiiiiiint!

- Nej. Vi måste dit, sa jag och pekade på en ö som låg cirka 25 meter ut i vattnet. Om jag minns rätt så gick jag och Ayline dit när vi var små och jag vill tillbaka.

- Hur kommer vi dit?

- Går kanske, vattnet går inte mer än till knähöjd, sa jag och drog upp mina mjukisbyxor. 

- Jaa, vilken bra idé! Justin kollade ner på sina tajta jeans och sneakers. Jag lovar dig! Dom går inte att dra i! Jag tycker vi skiter i hela denna grejen med att gå i vattnet för jag har ingen lust att bli blöt i alla fall, sa Justin gnälligt.

- Nej, vi måste ut till ön..

- Ja men bär mig då, sa Justin och suckade.

- Bra idé Justin!

- Bra idé om man vill dö ja!

- Hoppa upp!

- Neej, Zinnia det här känns inte bra.

- Det tycker jag.

- Så, hoppa upp på min rygg nu!

- BARA för att jag litar på dig Zinnia.. Om vi kraschar är det ditt fel bara så du vet.

- Blablabla, kör nu då! Jag kände hur Justin hoppade upp och tog sina armar runt min hals, jag tog tag i Justins ben och började gå ut i vattnet.

- Whoow, trevligt att lära känna dig men nu kommer vi dö, hejdå Zinnia!

- Men ååh, sluta. Jag är bäst på detta, sa jag och log. Snart var vi över på ön och jag släppte ner Justin.

- Det där gör vi inte om Zinnia!

- Det skulle du ha tänkt på tidigare, hur tänkte du ta dig tillbaka?

- Just deet..

    Vi gick runt på ön och kollade, den var inte alls stor men den väckte massa minnen. Jag och Ayline hade haft picnik här och kollat ut över havet, den här ön var gigantisk för oss då. Jag log när jag tänkte på det.

- Är du hungrig? frågade Justin efter ett tag.

- Lite faktiskt, nu blir jag en taxi igen!

- Whiiee, nu åker vi! ropade Justin och hoppade upp på min rygg.


How to love you - Del 33


Justins perspektiv

Zinnia. Jag saknar henne så sjukt. Det hade bara gått en vecka sen vi sågs senast men det kändes som minst ett år. Det hade gått snabbt, första kyssen i skogen. Sen hade det hänt nästan varje dag, det var inget som jag styrde själv. Inte Zinnia heller, det var som att ödet förde oss samman. Det var som magi inuti mig när vi kysstes, alldeles speciellt. Jag visste inte heller hur vi skulle göra. Jag var helt fast vi henne, det gick inte att dölja längre. Jag hade henne i huvudet hela tiden, det enda jag tänkte på. Hon hade inte velat gå ut med det officiellt än. Jag vet inte vad jag tyckte heller om jag ska vara ärlig. Det finns ju en risk om man gör det, alla kommer ju knappast älska henne om dom får veta att vi är tillsammans. Det blir samtidigt ganska svårt att hålla det hemligt, jag vill ju vara med henne, hela tiden om jag fick välja själv och det finns ju paparazzis överallt som skriver vad som helst för att folk ska köpa just deras tidning. Vi får helt enkelt se vad som händer, just nu är det ingen koll alls i mitt huvud. Tankarna snurrar runt och är helt omöjliga att få ordning på. Mina tankar avbröts av att telefonen vibrerade och displayen lystes upp. Scooter.

-Yo Scooter! Wzuuuuuup? Svarade jag i telefonen.
-Justin, det är ganska grymt faktiskt. Vill du veta varför kanske? Sa Scooter förväntansfullt.
-Ja! Vad kan det vara? Scooter mår ju aldrig bra annars, sa jag sarkastiskt.
-Nej jag vet, jag är så deprimerad annars. Men inte nu för vi ska på tour om 3 dagar. Sa Scooter glatt.
-Grymt, vart ska vi?
-Massa olika ställen, vi hinner med hur mycket som helst! Vi är borta i en hel månad!
EN MÅNAD?! Tankarna snurrade runt i mitt huvud, jag skulle vara borta från Zinnia, hela min värld, i en hel månad! Om en vecka bara.
-Va då? Det blir grymt ju!
-Ja, jättebra! Hörde jag mig själv säga. Vi ses!
-Ja, det gör vi! Sa Scooter och jag la på luren.

Jag kände hur saknaden till Zinnia växte sig starkare när jag visste att vi inte skulle ses på en hel månad. Det här går inte. Jag knappade fram Zinnia på telefonen som jag fortfarande hade i handen och ringde.
-Justiiiiiiiiin! svarade hon glatt i telefonen.
-Zinnia! sa jag med ansträngd röst. Kan jag komma till dig imorgon Zinnia?
-Ja! Gör det Justin!! Bara lite random och sådant men skitsamma.
-Bra, för vi kommer inte ses på hur lång tid som helst sen..
-Varför?
-Jag ska åka på tour, i en månad!
-Nej, Justin varför?
-Jag vet inte! Det enda jag vet är att jag kommer sakna dig så sjukt mycket, därför kommer jag till dig imorgon.


How to love you - Del 32


Zinnias perspektiv 

Det dånande ljudet av Justins fans blev bara högre och högre ju närmare den gigantiska flygplatsen vi kom. Det enda som gjorde att jag inte flöt bort i allt skrikande var min hand som låg i Justin varma hand, hans tumme smekte min hand med små runda rörelser. Jag tittade ut genom det mörkna glaset och kände att Justins blick vilade på mig, jag slet blicken från världen och försvann i Justin varmt glittrande ögon. 

-Din fans älskar dig Justin. Sa jag och log snett mot Justin.

-Ja, fast inte lika mycket som jag gillar dig. Sa han och blev lite rosig om kinderna.

Jag svarade inte på hans söta komplimang utan gav honom en blick som sa mer än tusen ord och log mot honom. Han log mot mig. Hans leende var varmt, varmt som solsken. Jag hoppade lite närmare Justin och pussade hans kind. Jag satt kvar där, nära Justin, så här nära ville jag alltid vara Justin. Precis bredvid. Justin la sina trygga arm runt mina axlar och log mot mig. Vi var snart framme vid byggnaden och jag visste egentligen inte vart Justin skulle åka, fast det spelade ju egentligen ingen roll, det viktigaste var att vi skulle ses, snart igen. Det hade Justin sagt för någon dag sen. Jag visste att vi skulle behöva säga ”hej då” här i den stora bilen med svart skinnklädsel. Bilen stannade och det gjorde mitt hjärta också, jag ville inte lämna Justin nu. Inte än, vi hade knappt hunnit umgås innan han skulle i väg igen. Ut i värden. Jag tittade på Justin och kastade mig i hans trygga famn innan han viskade med en skör röst som jag alldrig hade hört tidigare. 

- Jag kommer saknar dig Shawty. Jättemycket. 

- Och jag kommer att sakna dig bieber.

Han log mot mig.

- Zinnia ditt leende är så vackert!

Jag mötte sedan Justin i en laddad kyss som skulle behöva täcka ett par dagars kyssar. Han släppte långsamt mina läppar och omfamnade mig.

Bildörren gled upp långsamt innan han ändrade sig och stängde dörren tvärt.

-Vi ses väl snart igen? Sa han med ett osäkert leende.

Jag pussade honom lätt på kinden.

- Klart.

Med de orden öppnade han dörren, stack ut huvudet och möttes av skriken. Han sa så lågt att man nästan inte kunde höra det.

-Hejdå Zinnia! 

Jag viskade tillbaka ett svagt.

"Hejdå" 

Jag visste att detta inte var det sista farväl av Justin inom kort. Men jag hoppas att det dröjer ett tag till nästa farväl i alla fall. 

Jag gick ur den stora bilen och möttes jag också av det skrikande ljudet. 

Jag gick mot den första bästa taxin medan jag tittade på Justin som stod och skrev autografer till helt galna fans. Tänk att två så olika människor från olika världar kunde vara som pusselbitar. Hoppas aldrig någon pusslar fel så att min och Justins bit inte passade längre. 

 

How to love you - Del 31

Zinnias perspektiv

Justin hade kört hem mig sent igår och jag hade direkt gått upp och lagt mig. Det var helt ofattbart att jag och Justin var tillsammans. Han hade frågat mig igår när jag ville göra det officiellt. Frågan hade gjort mig helt ställd. Jag visste att bilderna alla tidningar hade på oss var misstänksamma. Man såg kemin alldeles för tydligt. Även fast vi gick en meter ifrån varandra såg man blickarna som skickades.

Jag visste också att samtidigt som han skulle erkänna det för världen skulle han också få hela världen att attackera mig med hat. Hur mycket han än sa att jag skulle ignorera det visste jag att det skulle nå mig. Det hade det redan gjort. På twitter kallade dem mig för ord som jag inte trodde folk i den åldern ens hade ordbok för.

Jag ville inte göra det officiellt. Inte nu. Hur mycket jag än ville krama om honom mitt på stranden, gatan eller i parken så kände jag ändå att jag hade börjat lära mig att behärska viljan. Det värsta var att när jag berättade för Justin såg jag att han blev sårad. Han ville visa upp mig för världen.

 

Jag satte mig upp i sängen av ett ryck när jag hörde mammas röst.

- ZINNIA! KOM NER HIT GENAST! Jag rusade snabbt ner för trapporna. Vad ville hon nu? När jag kom ner så såg jag hur Mamma stod i köket med ett papper i handen. Hon såg förbannad ut. Hennes annars svarta mjuka hår låg i en hästsvans som var slarvigt uppsatt och hår som stack ut överallt. Hennes kinder var rosiga av ilska och hennes ögon var som smala streck när hon såg mig gå ner för trappan.

- Zinnia, när gav jag dig rätten att ta mitt kreditkort och shoppa loss för det? Jag kände hur jag skamset kollade ner.

- KOLLA PÅ MIG! När exakt gav jag dig tillåtelse för det?! För jag själv har inget minne av det! Hon lät lugn fast jag såg hur hon gnisslade tänder.

- Du har inte gett mig tillåtelse men om jag frågade dig så hade du sagt nej! Det vet jag, Mamma!

Hon kollade på mig med en blick som var argare än förut.

- Du är ju helt dum i huvudet Zinnia! Vilka andra barn i världen tar sin Mammas kreditkort och shoppar loss för 10.000 kronor? Zinnia, det är pengar vi kunde göra annat för! Varför kan du inte vara ett normalt, snällt barn och shoppa för egna pengar, va? Är det så svårt för dig att förstå? Behöver jag repetera det jag sagt för att det ska åka in i ditt huvud?

Nu skrek hon på mig. Jag kände hur tårarna brände bakom ögonlocken. Jag blinkade några gånger innan jag hörde pappa dundra ner för trappan.

- Herregud vad ni skriker här nere! Vad är det frågan om egentligen? Försöker ni väcka hela området? Pappa såg arg ut fast med en aning förvirring.

- Ja du, våran dotter har gått och shoppat för 10.000 kronor från MITT kreditkort, UTAN LOV. Pappa vände långsamt blicken mot mig. Han fick en rynka mellan ögonbrynen. Jag visste det. Pappa var besviken.

- Mamma, DET VAR VISST FÖR MYCKET BEGÄRT FÖR EN DOTTER, ATT AV SIN EGEN MAMMA SOM ALDRIG GER SIN DOTTER NÅGOT. ALDRIG. KUNDE DU INTE ENS GE MIG KLÄDER? När jag sa det sista visste jag hur arg mamma blev. Hon knöt sin knogar och gick fram emot mig. Jag hann inte reagera innan det brände till på kinden. Smärtan var olidlig.

- DIN JÄVLA OTACKSAMMA UNGE. Tårarna rann och jag sprang ut. Jag hade bara mina pyjamas shorts och mitt linne på mig men jag ville ut. Bort från mamma.

 

Jag sprang och sprang. Jag visste exakt vart jag skulle. Mountain of Roberts. Pappa och jag hade fiskat där när jag var liten. Pappa berättade alltid historien om en Mark Roberts som hade överlevt på berget och där av uppkallat berget efter sitt eget efternamn. Jag log när jag äntligen kom fram till berget. Vattnets glans var likadan som den alltid hade varit. Bergets vackra konturer och former som vattnet hade slipat. Berget var mjukt och varmt av förmiddagens heta sol. Jag satte mig ner på den lilla inbuktningen där jag alltid hade suttit när jag var mindre.

Jag avbröts i mina barndoms tankar när jag hörde steg bakom mig. Jag vände mig förskräckt om när jag såg en lång gestalt. Pappa.

Han satte sig långsamt ner bredvid mig och bara kollade ut över utsikten. Från berget kändes det som att man såg hela Miami. Vi satt så en lång stund innan han la armen över mig och strök mig sakta över håret. Jag kunde inte pressa fram tårarna. Jag visste att dem fanns där men dem kom inte. Jag lutade mig mot hans trygga axel. Han sa ingenting, men det behövdes inte. Jag visste att han var med mig. Det hade han alltid sagt. Du och jag mot världen Zinnia. Han harklade sig försiktigt.

- Din kompis kom förbi för fem minuter sen. Han ville nog väldigt gärna träffa dig.

- Pappa, hur visste du att jag var här? Han log mot mig och samtidigt i som ännu än gestalt blottade sig från skuggan. Justin. Pappa reste sig och log mot Justin innan han vände sig mot mig igen.

- För du är min dotter Zinnia, hit skulle jag också gått. Han sa inget mer och gick. Han viskade något till Justin innan han långsamt gick bort, bort i skuggorna. Justin satte sig precis bakom mig och tog sina stora trygga armar runt mig och jag lutade mitt huvud mot hans bröstkorg. Han bröstkorg rörde sig upp och ner med jämna mellanrum innan han ändra ställning och vände på mig så att jag satt mot honom och mötte hans varma blick. Blicken synade igenom min själv och hans bruna ögon kollade forskande på mig innan hans blick gled mot min kind. Jag var fortfarande röd och det dunkade fortfarande. Han kollade sorgset tillbaka i mina ögon.

- Var det hon som gjorde det? Jag kände åter hur tårarna brände. Han måste ha sett det då han plötsligt la sin varma hand på kinden.

- Gör det fortfarande ont? Han beröring var bekväm men när hans hand gled över området där mammas förlovningsring hade slått i fick jag hålla för munnen för att förhindra ett skrik. Skriket som doldes, som sedan blev till rinnande tårar. Justin öppnade sina armar som jag dök rakt in i. Han sa ingenting men strök mig långsamt över ryggen. Han gungade mig långt och tårarna rann och rann. Jag orkade inte hålla känslorna inne längre. Orkade inte hålla den känslolösa muren uppe. Ville bara stanna i Justins famn för alltid. Han nynnade långsamt på en låt och flyttade mig långsamt ifrån sig. När jag inte längre låg i hans famn kände jag hur kallt det var och håret reste sig och tänderna började skaka. Han la sin jacka över mina axlar och drog mig närmare. Hans ögon glittrade och genom att möta hans varma blick kunde jag inget annat än att le. När han såg mitt leende log han och närmade sig mitt ansikte. Hans hand om min rygg tog bort avståndet mellan oss och våra läppar möttes i en varm kyss.

Jag avbröt kyssen och Justin kollade på mig med en förvånad blick.

- Justin, vad sa pappa till dig? Han log varmt.

- Gör henne lycklig.

 

Det finns otroligt många anledningar i livet som ät värda att gråta för, men det finns samtidigt fler anledningar att le för. Min största anledning är och kommer alltid vara Justin.

 

 -------------------------------------
Haha, "1 timme" som jag skrev i förra inlägget.. he he.
Nu är den uppe då!
OBSERVERA: Mount Roberts finns inte... haha min dåliga fantasi.
Kommentera era åsikter nuuuuråååååå gubbar!
kram


Skriver för fullt!

Hej alla underbara läsare!
Jag vet att det har tagit lång tid för att få upp en ny del men vi har haft skolavslutning och (Jag) har inte hunnit skriva men dom andra har tjatat på mig... ;) Men jag lovar er att del 31 kommer upp inom en timme!

Tack för alla fina kommentarer!
ÅHHH... laaavio!


How to love you - Del 30

 

Zinnias perspektiv
Jag vinkade en sista gång innan jag gick av bussen. Jag hade avklarat ännu en seg dag i skolan. Jag gick på den lilla vägen påväg till mitt hus när någon plötsligt satte sina händer för mina ögon.
- Gissa vem? Jag log när jag hörde Justins förvrängda röst.
- Hmm, kan det vara Mr Bieber kanske? Justin skrattade och släppte sina händer.
- Hur kunde du veta det? Frågade han och gjorde en ledsen min som sedan bröt upp i ett leende.
Jag fastnade med blicken i hans vackra ögon, var det kärlek i dom? Det gick inte att dölja längre, det var kört.
För sent att ångra sig. Nu vet han att jag gillar honom och jag vet att han gillar mig. Jag är lycklig men frågan är om det är möjligt att vara tillsammans med en världskändis?
- Ååh, jag dör! Zinnia är inte du varm?
- Skojar du med mig eller? Hur överlever du med jeans förresten?
- Jag överlever inte, därför åker vi till stranden nu eller hur?


- Är det här verkligen en bra idé? Frågade jag osäkert när Justin hade parkerat sin svarta Range Rover på parkeringen. Det var fullt med bilar på parkeringen och det hade tagit ett bra tag innan vi fick en plats överhuvudtaget. På själva stranden var det ännu värre, fullt med badlakan och parasoll och överallt sprang små barn omkring som skrattade och skrek.
-Jag skulle inte säga att det var en bra idé m
en om man håller på att dö av värmeslag är den helt okej tycker jag, sa Justin och log snett.

- Okej, det är sant, sa jag och hoppade ur bilen. Vi började långsamt gå mot stranden, Justin hade på sig huvtröja och en keps långt nerdragen över ansiktet. Själv hade jag bara på mig en klänning. Vi stod vid strandkanten och tittade ut över havet, ingen hade upptäckt Justin ännu vilket var grymt bra.
-Okej, vad är planen? Tänker du bada med keps och luva eller vadå? sa jag och log mot Justin.
-Se och lär, sa Justin innan han tog av sig tröjan och kepsen. Sen kastade han sig i vattnet och simmade under ytan, förbi den värsta folkmassan tills han var långt ute då hans huvud blev synligt. Han vinkade och log stort mot mig. Jag kunde inte låta bli att skratta lite åt Justin innan jag snabbt tog av mig min klänning och simmade efter Justin

Justins perspektiv

Zinnia simmade emot mig när hon plötsligt simmade ner under ytan, jag kände hur hon tog tag i min fot och drog mig neråt. När jag själv var nere såg jag Zinnia suddigt genom det grumliga vattnet och log sedan ett busigt leende. Jag log tillbaka, jag började få slut på luft så jag simmade upp igen. Strax efter kom Zinnia upp precis framför mig. Hon lutade sig fram mot mig och jag kände hur jag rös när hennes läppar mötte mina. Jag tog mina armar runt hennes midja, jag ville bara pausa i just detta ögonblicket. Aldrig släppa taget, vara här i havet med Zinnia tätt intill mig.

Zinnias perspektiv

Efter att vi hade badat i flera timmar kändes det som, började jag frysa lite.
-Justiiiiin, jag är kaaaaall! Kan vi gå upp nu?
-Haha, tänkte precis fråga dig samma sak, sa Justin och vi började gå upp mot stranden.
-Kolla där, det är Justin Bieber!!! Jag kollade mot stranden och såg att det hade bildats en liten klunga med fans blandat med paparazzis som alla kollade mot oss. Justin vände sig frågande på mig och jag nickade lite som svar.
Justin, Justin! Frågorna öste över Justin som bara stod där och svarade på så många frågor han bara kunde. Jag kunde inte riktigt urskilja vad han sa men till slut hörde jag något om att ”han måste gå nu” och ”vi ses säkert igen”. Vi började gå mot bilen och fansen stod kvar och såg efter oss.

En stund senare satt vi i Justins bil ute på vägen.
-Verkar som att du har vant dig? sa Justin och kollade på mig i ögonvrån.
-Med vaddå?
-Ja, som exempel får du inte panik när det kommer några människor fram till oss.
-Det är sant, jag borde få pris, sa jag och skrattade lite.

 


How to love you - Del 29Zinnias perspektiv

Det var mörkt i rummet. Det var bara en liten springa mellan  min och Justins kropp. Jag kunde verkligen inte sova. Det som hade hänt tidigare i kväll var kanske det vi båda hade väntat på, fast ingen riktigt hade modet till det. Justin var den som fixa den sista detaljen och det var att visa sina känslor på riktigt. Jag böjde mig försiktigt över Justin och tittade snabbt på klockan som stod på mitt natttygss bord. Den var kvart i tre på natten.

Jag flyttade blicken från klockan som givit mig en chock. Jag tittade i stället ner på Justins ansikte. Han tittade tillbaka på mig och log lite trött.

-Är du vaken? Sa jag med ett varmt leende på läpparna.

-Ja, jag kunde inte sova kanske för att det har hänt någonting väldigt bra i dag! Han sa det med ett fånigt flin på sina läppar.

-Jaså, berätta. Sa jag fast jag redan visste var det var han skulle berätta och det var samma för mig.

-Jag vet att tjejen jag gillar gillar mig också sa han och rodnade lite lätt på kinderna.

-Men vilket sammanträffande, sa jag och flinade lite åt Justin.

Justin tog min hand och flätade in våra fingrar. Hans hand var varm, Justin var alltid varm och trygg. Jag låg och tittade på Justin och han tittade på mig. Tills jag gav honom en puss på kinden. Bara av att röra hans hud gjorde mig varm. Justin log mot mig och flyttade sig lite närmare, jag protesterade inte. Vi låg tätt ihop.

Våra händer var fortfarande ihop flätade och han log mot mig, som om han vill veta om allat var bara. Jag har inte känt mig så här glad någon gång i mitt liv. Jag såg hur trött Justin var så jag frågade honom.

-Är du lite trött Bieber? Sa jag med ett leende på läpparna.

Tänk att Justin faktiskt ligger här i min säng är detta början på någonting nytt? Något bättre?

-Ja, ska inte du försöka sova nu? Du har skola i morgon, Zinnia-

-Ja, om jag skulle kunna så!

-Mmm jag med.

Hans guld bruna ögon glittrade till i mörkret. han kom närmare mig och jag närmade mig honom långsamt. Hela tiden tittade Justin in i mina ögon och jag i hans.

Detta var alltså början på ett vi? Eller var det redan vi nu?

Längre han jag inte tänka förens Justin mjuka läppar vilade på mina. Alla mina celler i hela kroppen rusade omkring, jag blev varm av hans mjuka beröringar. Våra händer hade släppt varandra och Justin hade sin hand vid  min korsrygg och den andra vid min nacke medan han lekte med mitt hår. Jag satte försiktigt båda mina händer vid hans nacke och avslutade långsamt våran andra  kyss.

Justin tittade på mig lite generat och jag tittade på honom och log. Jag tog hans hand och vi flätade ihop vår fingrar och så somnade vi. Tillsammans.

 

Jag vakande med ett irriterande pip i min öron, jag hatade verkligen tidiga morgonar. Jag blev genast mindre irriterade när jag såg Justins nyvakna ansikte han log lite åt mig och jag log tillbaka innan jag började skratta lite lätt.

-God morgon Shawty! Sa han och log ännu större.

-God morgon Justin. Sa jag medan jag fortsatte skratta lite.

Justin gjorde en liten sur min medan jag skrattade ännu mer.

-Vad skrattade du åt? Frågade han. Med en fejk sur min.

-Åt att du ser så söt ut på morgonen.

Justins hår stod åt alla håll och kanter. Kanske hade jag bidragit med det i går när jag rufsade till det medan vi kysstes.

Jag hade inget i mot att stanna just här i för evigt, strunta i allt som hette skola och andra saker, men det kan jag inte.

-Justin jag måste gå till skolan nu, sa jag medan jag gick till min garderob och tog ut något att sätta på mig.

-Mm, det var ju just det. Han sa det med en jätte ledsen min och jag tror inte att han tänkte på det.

-Se inte så ledsen ut Justin jag kommer tillbaka.

Då sken han upp som ett solsken och nickade gillande.

-Men Justin, du är väl här när jag kommer tillbaka?

-Japp, det är jag men när kommer du tillbaka från skolan då?

-Jag kommer vid halv två, vi slutar tidigt, sa jag glatt och tittade på Justin som gjorde tummen upp mot mig.

-Nu måste jag gå så jag inte missar bussen! Sa jag och gjorde att stressat ansikts utryck som fick Justin att le.

-Kom hit först, sa han och pekade bredvid sig. Han log när han sa det och när jag kom ställde han sig upp och gav mig en var och mjuk omfamning vi stod så länge. Mina tankar fladdrade runt i huvudet på mig. När jag kramar Justin släpper jag allt. Justin avslutade våran och karm och tittade på mig. Jag tittade in i det fina glittrande ögonen och gick därifrån men ett brett leende på läpparna.

Jag satt inne i det stora klassrummet med Elsa bredvid mig. Jag hade berättat allt som hade hänt med Justin för henne och hon hade inte sett det minsta förvånad ut hon hade bara lett åt mig och så hade hon sagt.

-Jag visste det Zinnia.

Jag tittade otåligt på den stora klockan och tänkte hem på Justin. Vi hade lektion i So och det var Mr.Janson som undervisade om någonting jag inte lyssnade på, Mr.Janson var så tråkig att lyssna på. Eftersom jag hade andra tankar i huvudet så var det ännu mer ointressant att lyssna.Jag väcktes ur mina tankar när jag kände  Mr. Jansons stränga blick på mig.

-Vad tycker du om det Zinnia?

Hjälp! Va? Jag fattar ingenting! Jag tittade på Elsa som höll på att skriva en lapp åt mig som hon sedan skickade och jag läste upp det Elsa hade skrivit på lappen. Efter det log jag ett tacksamt leende mot henne.

Vägen hem har aldrig varigt så här lång som just i dag. Jag hade klarat mig bra på den långa SO lektionen trots att Elsa hade räddat mig ett par gånger. Elsa, Jag älskar henne.

Jag tittade in på gatan och kunde skymta mitt hus. Jag gick förbi alla dem tråkiga lyktstolparna och den enda tanken som var i mitt huvud var Justin.

Jag knackade på den bruna trä dörren till mitt hus, bara för att retas med Justin lite. Jag hörde tunga fot steg kom fram till dörren och där där stod han med sitt fina leende.

--------------------------------------------------------------------------

Hoppas ni gillar det!! Kommentar nu då!!! Vi vill gärna ha kritik:)


How to love you - Del 28

 

 

Zinnias perspektiv

 

Sedan Justin hade kommit hade vi bara suttit i soffan och pratat som sedan hade blivit till en brottnings match. Till slut låg vi på golvet och jag kände hur magen krampade efter allt skratt.

- Justin, jag tror jag tar en snabb dusch, är det okej? Han kollade på mig med ett flin och hans ögon glittrade till. Jag förstod precis vad han menade, men han slutade sedan att flina och nickade med ett leende.

- Gör du så!

Jag log mot honom och gick in till duschen. Jag låste dörren snabbt och vred på värmen. När det sedan blev varmt nog gick jag in. Jag tvålade in mig och duschade snabbt innan jag gick ut igen. Jag virade en handduk hårt om mig innan jag låste upp och gick ut. Jag skulle precis gå in i mitt rum när jag såg att Justin stod där. Han stod med ryggen mot mig och studerade bilderna från när jag var liten. Jag harklade till och han vände sig om och log mot mig. Hans leende fick mina ben att vilja ge med sig men jag tvingade mig själv att försöka hålla mig stadig. Hans blick vandrade över min kropp innan han lyfte händerna i en ursäktande gest och gick ut och stängde dörren efter sig. Jag bytte snabbt om till ett par jeans, en vit lös tunika och en stor grå kofta över. Jag öppnade dörren och gick ut till Justin som hade satt i soffan och lekte med sin mobil. När han såg att jag kom sken han upp och låste sin Iphone.

- Du Zinnia, vad sägs om att ta en liten promenad?

Jag skrattade lite åt hans förslag men sedan log jag varmt mot honom.

- Självklart Biebs!

Vi gick mot min ytterdörr och han satte på sig sin skinnjacka medan jag bara förde in min fot i mina nya vita stilettklackar. Jag skippade jackan och öppnade dörren. Vi gick långsamt ut. Jag ville inte ta risken ta träffa någon jag kände så jag styrde Justin och mina egna steg in mot skogen. Jag ville visa honom sjön. Där brukade jag aldrig träffa på någon. På något sätt kändes stämningen lite stel mellan oss, men ändå inte. Vi pratade om allt mellan himmel och jord.

 

Jag hade insett det nu. Jag hade blivit kär i Justin. Min bästa vän. Jag försökte tvinga mig själv att inte känna så för honom, men jag kunde inte. När han la sin trygga arm över mina axlar blev hela min kropp uppvärmd av hans närhet och fjärilar flög i magen. Det kändes fel, men ändå på ett sätt, så himla rätt.

 

Justins perspektiv

 

Vi gick in i en vacker skog. Solljuset sipprade sig emellan granarnas grenar och skogen luktade barr och mossa. Egentligen var det här inte det jag tänkte på mest. Jag tänkte på personen som gick bredvid mig. Personen som jag höll min arm över. Personen som hade ett leende som fick hela världen att stanna. Personen som jag hade fallit för. Personen som var Zinnia. Jag ville inte förstöra våran vänskap. Jag älskade varenda sekund som jag umgicks med henne, men jag ville ha henne som personen jag alltid hade vid min sida.

Mina tankar och känslor kvävde mig och jag skakade på huvudet för att bli av med dom. Varför var allt så komplicerat?

 

Vi hade stannat vid ett berg som låg precis vid en sjö. Solens ljus reflekterade sig och hela skogen som omfamnade sjön speglades vackert i sjön. Zinnia hade satt sig ner på berget och lagt armarna runt knäna och bara studerat miljön. Jag satte mig ner bredvid henne och såg hur hon skakade. Det var sommar och solen lyste men små kalla vindar svepte förbi oss.

- Är du kall, Zinnia? Hon fortsatte stirra ut över havet men nickade långsamt. Jag började dra ner dragkedjan på min jacka när hennes hand la sig över min och stoppade rörelsen. Jag kollade förvånat på henne.

- Behåll din egen jacka på dig. Om du ger den till mig så kommer du att börja frysa. Jag klarar mig. Jag kollade misstroget på henne innan jag makade mig närmare henne.

- Jag vet ett till sätt som kan värma dig, sa jag och log mot henne.

Hon kollade på mig och blinkade till innan hennes ansikte närmade sig mitt.

- Asså? Det gör du, Bieber? Visa mig, viskade hon försiktigt.

 

Jag kände hur jag darrade när hennes andetag blåste luft på mitt ansikte och kittlade mig försiktigt, men det ända jag gjorde var att fortsätta hålla min blick mot henne. Hennes bruna ögon vilade på mig och jag kände mig helt hypnotiserad av hennes varma blick. Hennes ögon glittrade till och min blick gled ner till hennes läppar. Jag la försiktig ena handen på hennes midja medan jag la min andra på hennes varma och mjuka kind. Hon log mot mig och la sina händer runt min nacke. Jag närmade mig hennes ansikte och hon närmade sig mitt. Vi satt med panna mot panna och jag såg hur hon bet sig löst i läppen. Mitt grepp om hennes midja hårdnade lite innan jag kände att våra läppar var cirka 2 centimeter ifrån varandra. Jag såg snabbt in i hennes ögon och lät långsamt mina läppar möta hennes. Hon besvarade min kyss och alla celler i kroppen skickade ut elektriska blixtrar som skrek efter Zinnias närhet. Hennes läppar var mjuka och det kändes som att våra läppar var gjorda för varandra. Hon drog sig närmare mig och jag flyttade handen från hennes kind och la den på hennes korsrygg och raderade det sista lilla mellanrum som fanns mellan oss. Hon drog med ena handen genom mitt hår. Jag smekte henne över ryggen och hon avbröt långsamt kyssen. Jag lutade mig lite tillbaka men höll kvar mina händer. Hon blundade fortfarande men öppnade sedan långsamt ögonen och kollade på mig. Hon bröt upp i ett leende.-

 

- Ja du, Bieber, du lyckades. Jag är varmare än någonsin nu. Jag kände hur kinderna framtog en rosa ton. Jag log mot henne och fortsatte att smeka hennes rygg.

- Jag har mina stunder.

Mina ben kändes helt darriga. Jag hade kysst Zinnia.

 

 

Zinnias perspektiv

 

Vi reste oss långsamt och började gå tillbaka hem. Hur skulle jag kunna gå hem nu, med honom bredvid mig? När han hade  kysst mig flög det hundra tusen fjärilar i magen och det enda jag kunde koncentrera mig på vad att Justins läppar som mötte mina. Då visste jag hur rätt allt kändes. Varenda beröring han gjorde fick mitt hjärta att hoppa över ett slag.

 

Vi gick långsamt hemåt i total tystnad, men den var bekväm. Ibland mötte våra ögon varandra och ömma blickar skickades. Efter en stund såg jag huset och snart var vi precis vid ytterdörren.

Vi gick långsamt in. Jag kollade snabbt på klockan, den var elva. Jag gäspade stort och såg hur Justin flinade mot mig.

- Trött?

- Mycket händelser på en dag, sa jag och kollade på honom samtidigt som jag log. Han log skamset tillbaka och kollade på sin klocka.

- Justin, Mina föräldrar är inte hemma, vill du sova här? Frågade jag långsamt och kollade på honom. Han log stort och kollade på mig innan han långsamt nickade och öppnade sina armar.

Jag gick emot honom och in i hans kram.

Jag vet inte hur länge vid stod så.

Med kropparna mot varandra, i en varm omfamning, som inte längre var vänskaplig. Utan något mer. Något större.

--------------------------------------------------------------------------

För det första, Jag veeeet att det inte finns någon skog i Miami men use your imagination och tänk er att det finns en skog ;)

För det andra: Puss-bilden är ju då såklart inte på Justin och Vanessa Hudgens (Zinnia) men ni får använda eran underbara fantasi kära läsare! ;)


Denna delen skrev jag klockan halv ett igår natt så kommentera så mycket ni kan nu!

Kram på er!


How to love you - Del 27
Zinnias perspektiv

- Zinnia, vad fick du? Frågade Laura.
- Vadå? Frågade jag oförstående.
- På provet såklart!
- Jahaa! Framför mig på bänken såg jag mitt prov. Det näst viktigaste provet på hela året, det som skulle påverka halva betyget i matte. Det fanns en räddning om det inte gick bra på detta, nästa prov, men det brukar vara extremt svårt att få bra poäng på. Jag vände långsamt på pappret och jag såg betyget längst upp i högra hörnet. C+. FAAAAAAAAAAAAN, det skrek inom mig. Det hade verkligen känts bra när jag hade lämnat in provet till Mr Clark för någon vecka sen. Men jag hade haft fel, mamma kommer bli skitsur om jag inte får ett bättre slutbetyg. Sista chansen om en vecka, jag skulle vara tvungen att plugga hur mycket som helst för detta.
- Vad fick du då? frågade Laura igen när hon inte hade fått något svar.
- C+, sa jag en aning nedstämd. Durå?
- B-, svarade hon.
- När ni har lämnat in proven till mig så får ni gå hem! Hörde jag Mr Clark skrika ut över klassrummet. Jag gick snabbt fram till katedern och lämnade provet. Elsa slöt upp bakom mig och vi gick tillsammans mot skåpen för att hämta våra saker.
- Elsa, vill du göra något sen?
- Jaa, det vill jag men jag har lovat mamma att hjälpa henne att städa huset, sa Elsa med en suck.
- Då får jag väl spendera min onsdagskväll heeeeeelt ensam då, sa jag retsamt.
- Du dör inte Zinnia, det lovar jag dig.

Jag och Elsa sitter på bussen på väg hem. Elsa babblar på om allt möjligt, men jag lyssnar inte så noga. Justin har inte sagt när han tänker komma, jag antar att det är om några veckor eller så. Jag saknar honom så sjukt, när jag tänker efter är det ändå väldigt overkligt. Att jag, en helt vanlig tjej har blivit bästa vän med världskändisen Justin Bieber. Det kunde ha varit vem som helst som hade hamnat bredvid honom på flyget, vem som helst hade kunnat ha en mormor och morfar som var kompisar med hans mormor och morfar, vem som helst. Men det var jag. Mer hann jag inte tänka för nu skulle jag gå av. Jag sa hejdå till Elsa och började gå mot mitt hus. Jag kollade upp på vårt stora vita hus, jag trivdes verkligen med det. Det var sjukt fint, jag följer huset uppifrån och ner. Plötsligt stannar jag upp, det sitter någon på trappan. Någon med blåa jeans, svart tröja, lila skor, keps och luva på sig samtidigt. Justin.
- Justiiiiin, vad gör du här?
- Sa jag inte att jag skulle komma kanske? sa Justin och log snett. 
- Jo, men du sa inte att du skulle komma nu! Jag gick fram och gav Justin en hård kram. Jag ville inte släppa än, vi hade vart borta från varandra i en vecka. Hur kan man sakna en person så mycket under den tiden?
- Zinnia, du kan släppa nu!
- Tänk om jag inte vill det?
---------------------------------------------
Jag vet att bilderna på dom inte passar med kläderna som dom beskrivs att ha på sig i novellen men ni får överleva ;)!
Vad tycker ni?
Kommentera!
Kram :)

Hjälp oss!

Hej där!
Jag vill bara slinka in och bara säga till er att om ni ser ett stavfel, ett ställe där det ska vara stor eller liten bokstav eller om det är ett grammatik fel, SÄG TILL! Vi försöker rätta så noga vi kan men vi har märkt att några stavfel/grammatikfel kommer undan som vi inte ser. Kommentera och säg till så om ni ser något fel så att vi kan rätta till det!
Det hade varit AWESOME!
Sen en till grej!
Vi som skriver vet ju hur storyn ska vara och det som har hänt och varför.
Så om ni känner att någonting är oklart eller om ni inte fattar, kommentera och fråga!
Vi svarar jätte gärna och förklarar så gott vi kan!
Vi vet själva hur det är att inte förstå vissa händelser i noveller!
Vi kommer INTE att tycka att ni är efterblivna! Hehehheheh. ;)
En sista grej, var inte rädda för att ge oss kritik!
Vi är inte proffs på att skriva, så tips och förbättrings saker är DÖDS viktiga!
Annars får ni ha en grym helg!
Kram!

How to love you - Del 26


Zinnias perspektiv

Jag satt och tittade ner i mitt vita skrivbord. Jag skulle gå tillbaka till skolan efter en veckas ledighet med Justin. Bara Justin.

Jag kände hur saknaden växte även fast jag och Justin bara hade varit borta från varandra i några dagar. Saknaden var något som började djupt in i hjärtat och blev större och större för varje dag man inte träffade personen. I mitt fall var det Justin som gjorde att hålet i mitt bröst blev större.

I går när jag hade pratat med mormor så hade hon frågat hur det var mellan mig och Justin. Jag visste att det inte var någon ide att ljuga för mormor, fast hon inte kunde se mig skulle hon förstå att jag ljög så jag sa helt enkelt sanningen. Och sanningen är så här att jag gillar Justin faktist jätte mycket, men jag vill inte erkänna det för mig själv. Jag och Justin hade en komplicerad relation.

 

Jag drog snabbt upp min mobil hur mina jeans. Det var Justin som hade smsat mig.

Shawty! Hur mår du? Jag saknar dig, vi har bara varit borta från varandra i några dagar men min tour är snart slut, kan jag få komma till dig då? Kram/ J

Jag log stort när jag läste smset. Vi hade lovat varandra att vi skulle ses snart och det gör vi väl då. Jag skrev tillbaka med snabba fingrar.

Hej Bieber! Mår lite bättre. Speciellt nu när du ska komma! Lycka till med konserten!

KRAM/ Z

PS. MISS YA!

 

Jag hade redan klätt på mig så jag gick ner och tog en macka i handen, som vanligt hade jag försovit mig. jag hade för mycket tankar i mitt huvud.

Jag sprang ut på gatan medan jag åt min macka stressat och sprang vidare till bussen som skulle gå om några minuter. Jag gick på bussen. Jag såg Elsa direkt. Hon satt där vi alltid brukade sitta, vid fönstret, hon vinkade glatt åt mig.

- Du lyckas alltid komma försent men ändå hinner du med bussen, hur? sa hon medan skrattade.

- Ja du, det är en fråga! svarade jag och log.

Det kändes som om det var år sedan jag gick till skolan trots att det bara har gått lite mer en en vecka. Det enda positiva med skolan var att jag inte kunde tänka så mycket på Justin. Fast han var i mina tankar eller med mig på något sätt i alla fall.


How to love you - Del 25

Justins perspektiv

 

- OMG! Jag älskar dig Justin!

- Du är bäst! Love you!

Deras skrik ekade i öronen. Det var dags för min Meet&Greet som jag skulle ha innan min sista konsert här i Paris. Jag stod bakom den lilla scenen. Jag fick ett klartecken av Scooter att jag kunde gå ut på scenen och möta dem. Jag sprang ut från baksidan av scenen och skrek till fansen.

- Wazzup?

Fansen skrik blev högre och alla vinkade ivrigt. Jag försökte möta allas blick men det var omöjligt. Även fast dem bara var ett 30-tal tjejer.

Jag höjde handen i hopp om att dem skulle sluta skrika och efter ett par sekunder började skriken avta. Jag log långsamt.

- Så, hur är det? Där, började alla skrika igen. Jag höjde handen igen och dem tystnade snabbt.

- Har någon av er en fråga som ni skulle vilja ställa till mig, babes? Jag blinkade med ena ögat mot dem och skriken fyllde hela arenan igen. Efter en stund räckte några tjejer upp handen. Jag pekade på tjej efter tjej och frågorna var mest hur jag hade haft det i Paris och när min nästa tour skulle vara. Frågorna var opersonliga men jag gillade ändå lite att dem respekterade mitt privatliv. Jag dansade på scenen och sjöng lite i mellan och fansen skrek högre. Till sist var det bara en tjej kvar som räckte upp handen. Hon hade mörkt brunt hår och gröna ögon. Jag pekade på henne och Kenny sprang till henne med en mick.

- Så, vad vill du fråga, cutie? Sa jag till henne och log.

- Du har umgåtts med en tjej här i Paris väldigt mycket. Zinnia, hette hon tror jag. Är hon din flickvän?

Så fort jag hörde Zinnias namn kände jag hur värmen steg i mina kinder och jag tittade ner för att dölja rodnaden som hade blossat upp. Hennes leende kom upp i mitt huvud och jag log för mig själv. Zinnia. Sen kände jag hur saknaden tog över och jag fick pressa ihop ett fake leende innan jag vände upp huvudet mot fansen igen.

- Nej, vi är inte ihop. Zinnia och jag är väldigt bra kompisar.

Jag kände hur Mammas blick brände på mig men jag försökte ignorera den. Om det var någon som såg när mitt leende inte var äkta så var det Mamma. Jag såg hur tjejen såg lättad ut och jag sjöng Boyfriend innan Meet&Greet var slut. Jag sprang backstage och mötte Mamma i min loge.

- Hej på dig också Mamma? Hon log varmt mot mig innan hon gick mot mig och drog in mig i en varm kram.

- Du, Hur är det mellan dig och Zinnia?

Jag kände hur jag stelnade till, vad skulle jag svara? Jag visste inte själv hur det var. Jag löste mig försiktigt ur hennes grepp och log mot henne.

- Vi är bara kompisar Mamma! Hon log tillbaka osäkert mot mig men jag såg att hon inte riktigt trodde på mig.

Jag ryckte på axlarna och gick in tillbaka mot omklädningsrummet.

Vem ljuger jag för egentligen?

Mamma, eller mig själv?


svar på kommentar

Ewweh om How to love you - Del 22:
grymt bra! :D Älskar denna novell. Går inte för fort som alla andra :D<3
Svar: Åh, tack så jätte mycket! :D Det är ju inte så realistiskt att dom blir kära *pang* eftersom han ändå är en världskändis, sen så har vi läst många andra noveller innan vi började och då såg vi att många går fram väldigt snabbt. Egentligen hade vi väl med handen på hjärtat velat haft första kyss och sånt i kanske 5 kapitlet, men man måste ju behärska sig, right? ;)
Tack igen! Du fattar inte hur mycket det värmer!
Adios amigo!
alina om How to love you - Del 24:
Jättebra!! Äntligen har jag läst igenom allt jag missat, som jag lovade :) 
Nu tycker jag att en av dem borde vara modig och säga t den andra vad den känner :)
Svar: Tack tack tack! Haha, förstår att du är otålig! Tro mig, alla vi tre sitter varje dag "Åh, kan dom inte bli ihop nuuuuuuu?" Men vi vill vänta till "the perfect moment"! ;)
Kram!
Myybieberstoory om Länkbyte:
Fin blogg! Kika in på min och läs! :D 
Haha, omg.. Du skriver sjukt bra BTW!
Länkbyte? KRAM
Svar: Vi har länkat dig men ville bara hälsa från oss alla, TACK! Vi skyndar oss att skriva så mycket som det går!
Kram på dig! ;)
Tack alla för dom fina kommentarerna! Vi blir så sjukt glada!
Nu ska jag skriva så nästa del kommer upp ikväll!
Lavio!
Puss o kram skumbanan!

How to love you - Del 24Zinnias perspektiv

Hallå? Jag stod i hallen innanför ytterdörren. Jag hörde klackar som sprang ner för trappan och mamma kom ner, hon såg på mig med förvånad blick.


- Zinnia? Du skulle väl komma hem i morgon, vad gör du här? Var är pappa?
Mamma, pappa har ringt till dig och sagt att han kommer senare och det har varit bestämt hela tiden att jag ska komma hem idag, Sa mamma.

Mamma tog upp sin kalender och började bläddra efter dagens datum, jag trängde förbi henne och började gå upp mot mitt rum.
- Zinnia vänta! Mamma ropade efter mig men jag brydde mig inte, jag ville bara upp till min säng.


Jag slog upp dörren till mitt rum och fick se en stor rosa resväska stå uppackad och massa kläder runt om på golvet. Sängen var uppbäddad med andra lakan och på min säng satt en dam som såg väldigt förvirrad ut. Mamma kom upp bakom mig och sa något om att hon kunde förklara men klarade bara inte av att vara i hennes närhet. Jag trängde förbi mamma, rusade ner för trapporna och ut genom ytterdörren. Jag gick med raska arga steg mot grinden.
Jag såg Aylines bil svänga in mot uppfarten, hon gick ur bilen med ett stort leende som dog ut lika fort.
- Zinnia vad har hänt?  Sa Ayline.

- Hoppa in! Jag satte mig i Aylines bil och hon började köra. Jag sa ingenting och Ayline förstod att det inte var någon idé att säga något, så vi satt där under en spänd tystnad. Jag bara stirrade rakt fram på vägen. Jag orkade inte med mamma längre. Jag kände hur ilskan rusade genom min kropp. Är det det hon gör när jag inte är hemma? Lånar ut mitt rum till väninnor som jag inte ens har träffat. Hon ville säkert inte ens att jag skulle komma hem, då hade ju hon kunnat vara med sina jävla väninnor för alltid.

Ayline svängde in och parkerade bilen. Hon öppnade dörren och hoppade upp på motorhuven och jag var inte sen att hänga efter. Vi var uppe på ett berg med fantastisk utsikt ut över havet. Jag satt bara där och kollade på den vackra utsikten, den fick min ilska att lugna sig lite.
- Så..? Ayline avbröt tystnaden och kollade på mig.
- Mamma.. Jag orkar inte mer Ayline! Sa jag.
- Aha, vad har hon gjort den här gången då? Ayline sa det med en orolig blick i ansiktet.
- Hon ”glömde” att jag skulle komma hem från Paris så nu lånar hon ut mitt rum till några jävla käringar!
- Men du, hon är som hon är Zinnia! Bry dig inte om henne.

Hon gav mig en medlidande blick som sedan gick över till ett leende.

-  Nu vill jag veta allt, berätta!
- Men Ayline, hur tänkte du att jag skulle kunna berätta om jag inte vet själv?
- Du gillar honom, det ser jag på dig! Ayline gav mig ett snett leende.
- Okej, du har rätt! Jag berättade allt som hade hänt i Paris för Ayline, hon förstod verkligen. Det kändes skönt att berätta för någon. Vi satt och pratade och skrattade hela kvällen och vi glömde helt bort tiden.

-  Ska vi gå eller?

Solen hade gått ner för länge sedan och månen lyste upp havet i ett fint ljus.


- Ah, sa jag och hoppade långsamt ner från motorhuven.
Ayline startade bilen och vi rullade långsamt ner för berget och sedan ut på stora vägen. Jag kollade på mobilklockan, 02:02.
- Whaa, önska dig något Ayline! 02.02!
- Tror du verkligen på sånt där? frågade Ayline och skrattade sitt underbara skratt.
- Ja, det är klart! Gör inte du det?
- Okej, jag önskar mig...
- Men herregud Ayline är du helt dum i huvudet? Du får ju inte säga vad du önskar dig, då funkar det ju inte!
- Okej, okej ta det lugnt.. Jag kan i alla fall gissa vad du önskar dig! sa hon och hennes ögon glittrade retsamt.
-Sluta, mumlade jag innan jag önskade min helt hemliga önskan!

Åter till verkligheten.

-Om jag känner dig rätt så tänker du inte åka tillbaka hem, vart ska du? frågade Ayline och kollade på mig.

Jag hade helt glömt av mamma under kvällen men nu kände jag hur ilskan började komma tillbaka.
-Elsa, svarade jag snabbt. Hon var den enda som jag kunde tänka mig att åka till vid den här tiden på dygnet.

Jag lyfte på blomkrukan som stod utanför Elsas dörr och tog ut nyckeln, jag öppnade dörren och gick in. I Elsas hus var det helt mörkt och tyst. Jag tassade upp för trappan, förbi Elsas föräldrars sovrum och slutligen in i Elsas rum. Jag drog av mig mina byxor och sen min tröja. Jag öppnade Elsas garderob och rotade fram en T-shirt som jag tog på mig. Jag kröp ner bredvid Elsa i hennes säng. Hon vände sig om med ett ryck.
-Zinnia! Fan vad du skräms! Vad gör du här?
-Berättar i morgon, ååh vad jag har saknat dig förresten! Jag kastade mig över henne och gav henne en stor kram, hon kramade mig tillbaka hårt.
-Godnatt Zinnia!
-Godnatt!

 How to love you - Del 23


Zinnias perspektiv

Jag vek in mina kläder plagg för ett plagg i min stora resväska. Justin satt mitt i mot mig och följde mig med blicken. Jag kunde nästan inte medge att jag blev nervös när han tittade på mig, Justin log roat åt mig och sa sedan med ett mer ledsamt utryck i ansiktet.

-Zinnia du ser ledsen ut.

Jag log lite smått över hans söta kommentar medan jag gick fram till honom med ett bultande hjärta och viskade i hans öra.

-För att jag kommer att sakna dig såklart. Jag log lite snett när jag sa orden.

Justin tittade på mig medan han log lite bredare han också.

-Jag med.

Jag tror att jag rodnade lite för att han flinade mot mig och gjorde en liten gest som pekade på mina röda kinder.

 

Vi stod bland bilarnas rus och försökte få tag på en taxi. Bredvid mig stod Justin med en stor luva på. Det kom en gul ganska smutsig taxi fram till oss, vi gick in i bilen som var klädd i svart skin klädsel. Justin hoppade lite klumpigt in i taxin medan han försökte hålla han luva på plats. Jag kom inte långt efter. Vi satt i bilen under en behaglig tystnad, efter en stund kände jag hur Justin flyttade över till mitten sätet och la en varm och trygg arm om mina axlar. Jag rös av hanns beröring och hans andetag blåste lugnt i min nacke. Vi satt så, det behövdes inga ord. Vi bara njöt av den sista stunden vi hade tillsammans. Jag tänkte på hur snabbt tiden har gått här i Paris, en vecka av mitt liv har aldrig gått så här snabbt förut. En väcka full av känslor, och många nya intryck. En vecka full av Justin, bara Justin.

Vi närmade oss flygplatsen och jag ville inte tänka på det, alltså att jag skulle flyga hem och behöva lämna Justin. Jag ville nästan vara som en fem åring och bara skrika och säga att jag tänker inte lämna bilen eller Justin.

Vi gick långsamt ur bilen medan vi mötte varandras blickar och gjorde lite sura miner, han ville nog lämna min lika mycket som jag ville lämna honom, eller? Var det så eller var det bara jag som känner så?

Jag tog tag i min väska men innan jag visste ordet av var Justins hand på mig. Jag blev helt varm inom mig, Justin vände upp blicken och sa.

- Denna tar jag hand om den, den väger minst några ton, sa han och log.

- Haha, ja tack.

Vi gick långsamt mot dörren och vi visste att vi behövde skiljas åt snart. När vi väl var inne i en stora flygplatsen gav Justin mig ledsna "Justin minen" och jag härmade honom. Justin sa med världens flin på sina läppar.

- Du är så rolig Zinnia, Haha.

- Ska du säga Bieber.

Jag såg hur hans leende förändrats till Justin fejk sur min. Jag skrattade åt honom och gick fram till honom och sa.

- Vad kan jag göra för att göra dig glad Bieber?

Han funderade ett tag innan han sa med en bitter röst.

- Kram, sen log han.

Jag kramade Justin och i början kramade han inte tillbaks utan fortsate låssas vara sur. Justin omfamnade mig hårt och lyfte upp mig i  luften och sa.

-Jag kommer att sakna dig Shawty. Jag log brett. Jag såg säkert ut som världens fån en just nu var det bara jag och Justin, inte en hel flyg plats utan bara vi. Jag avbröt kramen och tittade på klockan det var tjugo minuter tills planet skulle gå så jag behövde checka in nu. Jag gjorde världens suraste min och Justin gjorde en åt mig. Jag nästan kastade mig i hans famn och tryckte mig så nära som möjligt och drog in Jusins god lukt. Kramen blev alldeles för kort men jag behövde gå nu. Justin viskade i mitt ena öra med en ovanligt stressad röst.

-Vi ses väl snart igen? Sa han och försökte sig på ett leende som mest liknade en grimas.

- Ja, så snart du kan, sa jag med ett leende över mina läppar.

Han nickade.

-Du behöver nog gå nu Shawty.

-Hej då Justin sa jag och gav honom en snabb puss på kinden. Jag kände mig varm inuti.

-Hej då! sa han och drog in mig i en varm omfamning.

Jag började gå bort i från Justin, jag  vände mig om och såg att han stod där som en liten prick nu, Jag skulle sakna Justin riktigt mycket det kände jag redan nu bara när vi stod med några meters avstånd.


How to love you - Del 22


Zinnias perspektiv

Dagarna gick. Med Justin kändes det som att tiden gick för snabbt, som om att tiden bara flög iväg. Denna veckan med Justin i paris hade varit underbar, Paris var verkligen en jättefin stad. Den här veckan hade jag kommit jättenära Justin, det var så sorgligt att jag snart skulle åka hem. Det som Justin hade sagt på natten, det var det enda som cirkulerade i mitt huvud. Vad menade han? Höll han på att falla för mig? Jag insåg att sättet han såg på mig var med en varmare blick än förut. Varje gång han rörde vid mig skickades elektriska stötar genom min kropp.

Vi hade inte umgåtts varje dag. Han hade jobbet och jag hade inget emot att utforska Paris på min egen hand, men när han var ledig spenderade vi varenda minut tillsammans. Vi båda trivdes i varandras sällskap, alla lade märke till det.

Jag lärde känna Pattie bättre och jag började fatta tycke för henne. Hon var väldigt smart och förstående, Justin hade fått det från henne. Jag märkte hur han fick mig att öppna upp mig själv. Varje gång jag kollade på min hand och såg ringen jag hade fått från Sofia kände jag hur tårarna brann bakom ögonlocken. Varje gång såg han det. Utan ett ord tog han mig i sin famn och strök mig försiktig över ryggen, varje gång. Jag hade också lärt känna Usher bra. Jag förstod vilket grymt stöd han måste vara för Justin.

Jag ryckte till när jag kände hur mobilen vibrerade i fickan. Ett sms från Justin. ” Färdig från studion! Ses i stan om 10? /J”   ”Absolut! See ya” knappade jag tillbaka på mobilen.

 

Jag gick ut ur mitt hotell och svängde ner mot stan. Jag insåg att jag hade gått ner till stan på cirka 5 minuter så jag gick in i butikerna och tittade runt. Helt plötsligt hörde jag hur någon busvisslade. Jag vände mig om och såg Justin. Han log stort och gick långsamt mot mig. Jag log tillbaka och sträckte ut armarna. Han skrattade innan han snabbt kom och kramade mig. Vi gick ut ur butiken och styrde stegen ut mot gatan.

- Så, hur vill du spendera sista dagen här med mig? Han kollade på mig och jag vände blicken mot honom.

- Vad sägs om att dra till stranden? Han höjde ena ögonbrynet innan han nickade gillande. Jag hatade mig själv, jag ville inte erkänna det, men jag kunde inte förneka att jag hade fallit för självaste Justin Bieber.


How to love you - Del 21 

Zinnias perspektiv

Jag slog in det välbekanta numret till Elsa som jag kunde helt utantill. Jag vet inte hur länge jag har kunnat det, för att inte tala om hur länge jag hade känt Elsa. Elsa svarade efter bara en signal.
- Yes?
- Elsa, hey babee! skrek jag i telefonen. Jag blev helt glad i hela kroppen bara av att höra hennes röst.
- Wooow, Ziniiaaaa! Såg inte att det var du! Fan vad jag saknar dig! skrek Elsa.
- Saknar dig med Elsa! Sjukt! Haha, det roliga är att vi sågs för 5 dagar sen...
- Haha, aah! Men du får komma hem snart Zinnia, jag måste träffa dig!
- Jag kommer! Snart. Längtar!
- Men du? Hur går det nu då? Vad har du gjort? Jag vill veta ALLT!
- Alltså Elsa, det är så sjukt fint här! Vi har varit i Eiffeltornet och i stan, det är väl dom stora grejerna. Annars har vi mest hängt, jag och Justin då! Men Elsa, jag får berätta mer när jag kommer hem, jag ska till Justin´s studio nu!
- Ja, du får berätta då! Saknar dig!
Saknar dig, puss!
Puss!

Jag gick på bussen och satte mig vid en fönsterplats som var ledig. Justin hade sagt att det bara var två hållplatser. Jag kollade ut över den fina staden, det var så gulliga små hus som stod längs gatorna och en massa fransmän som såg så glada ut när dom gick på trottoaren. Längre hann jag inte tänka förrän jag skulle gå av bussen.
Jag följde Justin´s vägbeskrivning, Sväng vänster, gå typ hundra meter, sväng in till höger efter ett brunt litet hus, följ vägen tills du kommer till ett stort grått hus, gå in. Ha en bra dag! Jag log lite åt Justin´s lapp och följde beskrivningen tills jag stod utanför huset. Det var extremt stort, dörrarna öppnades automatiskt när jag gick in. Jag gick igenom en lång korridor och kom sedan till något som såg ut som ett väntrum, men det satt bara en kille där. Han kollade upp mot mig, jag tyckte att jag kände igen honom på något sätt.
Zinnia, right?
Haha, aah! Hur vet du?
Har fått order av Justin att vänta på dig här! sa han och log snett.
Okejj, vart ska vi då?
Bara följ med mig. Han började gå och jag följde efter. Han öppnade en dörr och sen kom en lång korridor.
Vad heter du förresten?
Alfredo, sa han och vände sig om för att skaka hand.
-Aha, tyckte att jag kände igen dig från någonstans.

 

Vi gick vidare genom korridoren tills vi kom till en dörr.
Framme! Sa han Alfredo innan han öppnade dörren. Innanför dörren var det ett litet rum med massor av tekniker och annat, jag tyckte att jag kände igen några ansikten här och var. Justin var ju också där såklart.
-Zinnia! Där är du ju!
-Hej! Vad händer?
-Vi är precis klara här! Det är typ dom här som jag hänger med för det mesta. sa Justin och log glatt mot mig.
-Okej, vilka är alla nu då?
-Okej! Det här är Scooter, min manager.
-Hej Scooter, dig känner jag i och för sig igen!
-Hey! sa han och vi skakade hand
Och det här är min mamma, Pattie! fortsatte Justin.
-Hej Pattie, trevligt att träffa dig! Sa jag och log mot henne och tog hennes hand.
-Hej Zinnia, dig har jag hört om, sa hon och blinkade mot mig.
-Ha ha mamma, i alla fall det här är Ryan. Han gör mig glad typ, jag vet inte. Vad gör du egentligen Ryan? sa Justin retsamt. Jag vände mig mot Ryan och han himlade med ögonen.
-Okej! Hej Ryan som jag inte vet vad han gör, sa jag och log retsamt mot Ryan.
-Aah, hej på dig med!

Justin fortsatte att presentera mig för resten av hans crew. Det märktes att Justin verkligen gillade dom allihop. Han skulle presentera mig för varenda liten ljudtekniker.
Ja, nu har du träffat alla! Ska vi gå då? sa Justin när vi äntligen var klara.
Ja, visst! sa jag och log mot honom.


How to love you - Del 20
Zinnias perspektiv

Mina tankar snurrade runt och jag visste vad det var som har gjort att del blev så här. Varje beröring i går natt kändes som om om det brann i kroppen. Jag kommer i håg exat var Justin hade nuddat mig. Madrassen sjönk ner bredvid mig och jag kände en svag viskning ut i den tomma luften.

-Fan Zinnia. Jag.. tror att jag... börjar falla för dig.

Jag kände sedan en varm hand stryka mig lätt över min ena kind. Jag kände hur det brände till i kroppen.

Jag ville inte öppna ögonen för att jag visste att Justin redan hade åkt. Jag tittade på hans sida av sängen och där låg en avriven papperslapp. Det stod med Justin´s handstil.

God morgon Zinnia!

Jag måste jobba idag så vår ses i morgon eller kanske i kväll om jag hinner.

Ha en bra dag i Paris/J

Jag log över det han hade skrivit.

Det kändes konstigt att vara i Justin´s stora svit så jag bestämde mig för att gå. Jag drog på mig mina kläder och gick ut ur.

Jag stod utan för det lyxiga hottelets dörrar och funderade på vad jag skulle göra i dag, jag bestämde mig för det första att få någonting i magen. Jag gick ner för den ganska långa gatan med små träd på sidorna. Jag kände mig en aning dyster i dag fast samtidigt ganska glad, jag visste inte vad som gjorde mig dyster, kanske var det Justin´s ord de som inte var menat för mig att höra. Fast jag blev egentligen överlycklig när jag fick höra orden där i mörkret, orden som avgjorde en del och Justin´s känslor.

Jag hade inte hört av mig till Elsa på flera år kändes det som, medan jag gick på den långa gatan i solens sken slog jag in Elsas nummer. Jag verkligen hoppades att hon skulle svara jag behövde verkligen prata av mig en stund det som hände i mitt liv var lite smått overkligt just nu. Vi hade inte pratat med varandra på två hela dagar, vi brukar egentligen prata med varandra varje dag.

Hej Zinnia! Skrek hon nästan i luren. Jag log när jag hörde den bekanta rösten i telefonen. Jag blev glad att höra hennes röst i gen.

Hej Elsa! Hur är det? Det känns som vi inta har snacket på ett år! Sa jag medan jag sökte med blicken efter ett Café som jag kunde äta frukost på. Eftersom att min mage kurrade.

Jo, det är bra med mig det rullar på som vanligt fast det är ju så klart tråkigt att inte ha dig vid min sida... Hur är det i Paris och hur går det med Justin? När hon sa det sista lät hon drömmande.

Det är sjukt fint här i Paris! Vi måste åka hit tillsammans någon gång! Men med mig Justin det känns lite konstigt på något sett våran relation har förändrats. Du vet för ut var vi bästa vänner men det känns som vi långsamt blir något mer en det. Jag sov hos Justin i natt på hans hotell. Han hade antagligen trott att jag sov fast så var det ju inte han sa.

-Fan Zinnia. Jag.. tror att jag... börjar falla för dig.

Men det känns så konstigt allt ihop tycker jag.

När jag svarade på den sista frågan hörde jag hela tiden Elsas röst som sa, mm, aaa, jag förstår dig och hennes berömda WHAT? När jag var helt klar kändes det konstigt för jag visste egentligen inte var jag och Justin hade för relation!

Men känner du samma som han gör? Shit, min bästis kanske ska dejta självaste Justin Bieber, sa hon. Jag visste att hon log när hon sa det sista.

Jag tänkte en stund på det hon sa det var just det som var problemet han var Justin Bieber, inte en helt vanlig person om jag skulle välja att släppa ut min känslor skulle jag också välja en värld med en helt annan livs stil en vad jag lever i dag.

Jag svarade henne medan jag styrde mot ett litet cafe som såg lagom bra ut för mig.

Det är det som är problemet jag väljer inte bara Justin utan hela världen.

Hon skrattade lite lågt åt mig medan jag fortsatte att tänka.

Men vad du en väljer blir det säker jätte bra zinnia! Jag måste gå nu men vi kan hörs snart i gen puss och kram, ha det bra nu!

Jag skrattade lite åt henne innan jag sa.

Puss och kram, du får ha det bra du också!

Där försvann Elsas lugna röst och det var bara jag och min tankar och hela Paris.

Jag satt på den lilla cafet med en varm maka och ett strot glas av juce.

När jag avslutat min frukost på det lilla cafet, gick jag runt och tittade på alla människor och den vackra staden Paris, med tankarna snurrande.

 


is anyone out there?

Hej!
Jag tänkte bara kolla om det är någon som läser novellen, är det de?
Aja för att vi har några unika och jag skulle vilja veta om det är vi som skriver som får träffarna eller om det finns någon där! kommentera så vet vi!
KRAAAM

How to love you - Del 19

 

Zinnias perspektiv
Jag kände värmen stiga i kroppen när Justin sa att jag kunde få sova där över natten. Jag hatade mig själv för hur mycket jag faktiskt ville ligga i samma enorma säng som Justin. Varenda beröring han gav mig fick hela min kropp att skicka blixtrar och jag kände hur cellerna bara drog sig mot honom som en magnet. Han var min bästa vän. Man ska väl inte känna såhär då?

Jag började slå in numret till Mamma men kom på att jag var i Paris helt själv. Jag log idiotiskt för mig själv inombords. Justin satt i sin stora svarta skinnfåtölj och höll på med sin IPhone och jag gick långsamt ut mot balkongen och ställde mig mot räcket och njöt av utsikten. Det var fin kväll och solen hade gått ner och färgat himlen i en fin rosa/lila färg. Eiffeltornet var tänt med gnistrande lampor som blinkade med jämna mellanrum. Den lilla sjön som låg bredvid hotellet var vackrare än vanligt. Himlens färger reflekterades i sjön och utgjorde ett vackert ljus över hela området. Jag blev avbruten i mina funderingar då jag kände två varma händer försiktigt lade sig på min midja. Jag vände mig om lite och såg Justin’s guldbruna ögon framför mig. Han log varmt mot mig och hans ögon glittrade.
- Är det trevligt att stå här helt själv och njuta av utsikten, Zinnia? Jag skrattade till och gav honom en kaxig blick innan jag svarade.
- Jag föredrar hellre det än att sitta inne och se dig sitta med näsan praktiskt taget i din mobil. Han höjde ena ögonbrynet innan han log skamset mot mig. Stötar for genom hela kroppen. Han la sina armar runt min midja och lutade hakan mot min axel samtidigt som jag lutade mitt huvud mot hans. Vi stod så under en lång bekväm tystnad. Jag vet inte hur länge vi hade stått så när jag helt plötsligt kände hur en kylig vind slog emot mina bara armar. Jag huttrade till samtidigt som kalla kårar reste sig nedanför ryggen. Justin släppte greppet om min midja och vände sig mot mig med en orolig blick.
- Du fryser, Zinnia. Kom, vi går in och lägger oss.

 

Klockan är faktiskt redan tolv. Jag nickade och gick in. Vi borstade tänderna och medan jag tog på en hudkräm som jag hade fått av Elsa såg jag i ögonvrån hur Justin gick och la sig. Jag vände tillbaka blicken mot spegeln och gav mig själv en sista blick innan jag följde Justin’s exempel och gick mot sovrummet. Jag tog av mig linnet och byxorna och kände Justins blick bränna i sidan. Jag la mig snabbt ner och efter bara efter några djupa andetag somnade jag.

Justins perspektiv

Zinnia låg och sov. Hennes tunga andetag gav ett lugnande ljud i sovrummet. Ändå kunde jag inte somna. Jag vred och vände på mig flera gånger utan resultat. Jag gick till slut upp och tog ett glas vatten. Tankarna snurrade i mitt huvud. Hur kunde en tjej påverka en så mycket? En bästa vän. Jag gick snabbt tillbaka till sängen och satte mig på henne sängkant.
- Fan Zinnia. Jag.. tror att jag... börjar falla för dig. Efter jag hade sagt tog jag drog jag försiktigt min hand över hennes kind. Det brände till i handen när jag rörde henne. Jag skakade på huvudet och suckade åt mig själv. Jag gick och la mig på min sida och efter bara några sekunder somnade jag själv i en djup sömn. Den natten var det bara en person jag drömde om. Zinnia.


RSS 2.0